Stiri externe

Va era dor? Reuniunea „Seinfeld” se intampla!

Scris de Christian Stan

Kramer, Elaine, Jerry si George, personajele din serialul de comedie „Seinfeld” se reunesc pentru o continuare. In momentul de fata nu se stie in ce context va avea loc continuarea serialului, insa comediantul Jerry Seinfeld a confirmat acest lucru.

seinfeld34
Este foarte probabil sa asistam la un film „Seinfeld”, asta dupa ce Jerry Seinfeld a confirmat intr-o emisiune de la un post de radio ca se pregateste marea reunire. Jerry Seinfeld a fost fotografiat in urma cu cateva saptamani luand masa cu Jason Alexander, actorul care l-a jucat pe George in celebrul serial, iar acum faimosul actor de comedie neaga speculatiile ca ar fi vorba de-o simpla reclama.

jerry-george

Jerry Seinfeld si Jason Alexander au fost vazuti luand masa in New York in urma cu cateva saptamani

„Ceea ce pot sa spun este ca nu ne-am intalnit pentru a face o reclama si nici pentru a realiza un nou episod din Seinfeld. Reuniunea se intampla, insa nu pot da mai multe detalii”, a declarat Jerry la postul de radio.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu