Stiri Interne

Reuniune N&D! Cum arata Nick si Delia, din nou impreuna, dupa 12 ani!

Scris de Administrator

Nick si Delia, fostii componenti ai uneia dintre cele mai indragite trupe romanesti ale tuturor timpurilor, s-au reintalnit saptamana aceasta, cu ocazia unei petreceri date de casa de discuri Cat Musc, iar de dragul vremurilor demult apuse, s-au fotografiat impreuna!

nick-si-delia

Nick si Delia formau candva una dintre cele mai de succes trupe romanesti, N&D. Au inceput sa cante impreuna in anul 1999 si, pana in 2002, cand fiecare a luat-o pe drumul sau din punct de vedere muzical, au lansat impreuna o multime de piese ce au devenit hit-uri, cea mai cunoscuta dintre ele fiind fara indoiala „Vino la mine”.

Au trecut de atunci multi ani, timp in care Nick nu a reusit sa mai atinga succesul pe care l-a avut in perioada N&D, in vreme ce Delia a devenit una dintre cele mai solicitate si mai apreciate artiste din peisajul muzical romanesc.

Cei doi s-au reunit pentru prima oara in urma cu 2 ani, cu ocazia Romanian Music Awards, moment in care, spre deliciul fanilor, au cantat impreuna cateva dintre piesele care i-au consacrat.

nick-si-delia1

Serile trecute insa, Delia si Nick s-au reintalnit, de aceasta data la petrecerea pe care Cat Music a gazduit-o intr-un local de lux din Bucuresti, ocazie cu care s-au fotografiat impreuna.

„Ai spune ca ..e de atunci;)))dar e chiar de ieri seara”, a scris Delia pe Facebook, in dreptul imaginii in care apare alaturi de fostul ei coleg de trupa.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu