Stiri externe Video

Reuniune “Melrose Place” pe YouTube. Se pregateste o noua serie?

Scris de Ana Kozma

Reuniunile actorilor din seriale ce faceau candva furori sunt la mare moda. Asa se face ca si actorii din Melrose Place s-au reunit recent. Au facut-o online, din izolare, in scop caritabil. Planuiesc oare o noua serie?

Reuniune “Melrose Place” pe YouTube. Se pregateste o noua serie?

Actorii din celebrul serial Melrose Place s-au reunit pentru prima oara dupa 8 ani. Au facut-o online, pe YouTube, in cadrul show-ului Stars In The House.

Indragitii actori se aflau in izolare, fiecare in propria locuinta. Au depanat amintiri si au vorbit despre Melrose Place (1992 – 1999), unul dintre cele mai urmarite seriale ale tuturor timpurilor.

Printre starurile prezente la reuniune s-au numarat Heather Locklear, Grant Show, Doug Savant, Thomas Calabro, Andrew Shue, Courtney Thorne-Smith, Laura Leighton, Daphne Zuniga si Josie Bissett.

Desi sunt cunoscute problemele pe care le-a avut cu abuzul de substante, Heather Locklear arata acum mai bine ca niciodata. Actrita nu mai consuma alcool deja de mai bine de 1 an. Heather se afla in izolare alaturi de fiica ei, Ava Sambora, in locuinta din Thousand Oaks, California.

Atunci cand a fost intrebata daca i-ar placea sa intre din nou in rolul Amandei din Melrose Place, a raspuns ca da. Fara sa stea pe ganduri.

Urmarind aceasta reuniune, fanii serialului se intreaba acum daca nu cumva echipa Melrose Place se gandeste la o noua serie.

Cum arata actorii din Melrose Place dupa 20 de ani?

Scrie un comentariu