News

Reuniune Abracadabra! Ii mai tineti minte?

Actorii din „Abracadabra”, in prezent 

 

Mai tineti minte emisiunea „Abracadabra” care ne-a incantat copilaria cu editiile sale de la TVR si, ulterior, la Pro TV? Ei bine, copiii din echipa emisiunii, acum oameni in toata firea, se vor reuni in acest weekend in cadrul emisiunii „Weekend cu Monica Dascalu„, pentru a sarbatori 10 ani de Pro Tv International.

 

DanaAbramburica, GeoAbramburici, Andreea, Ducu, Radu si Mica le vor povesti romanilor de pretutindeni ce s-a intamplat cu ei in acesti 10 ani, practic de cand s-a difuzat ultima editie Abracadabra. Telespectatorii vor afla cu aceasta ocazie ca viata a avut pentru fiecare o poveste unica si frumoasa.

 

 Abracadabra, acum 14 ani 

 

Mica este profesoara la Catedra de Limbi Straine, a terminat doctoratul in Filologie in limba engleza si pana acum a fost plecata cu burse de studiu si cercetare in 5 tari din Europa. Radu a absolvit Facultatea de Regie Film, lucreaza in publicitate dar si la lung metraje, este logodit si are o fetita de 6 luni, Geo a terminat tot Regie Film, face dublaje pentru desene animate si a lucrat si la serialul „State de Romania„. Andreea a absolvit tot Facultatea de Regie, dar dupa ce a fost producator o vreme, si-a deschis propriile afaceri.

 

Ducu, in prezent sotul Dianei Dumitrescu, a terminat Facultatea de Jurnalism si a fost producator la postul ACASA la emisiuni sociale, de divertisment, au urmat seriale „Pacatele Evei„, „Daria, iubirea mea„, „Ingerasii„, si in prezent este producator la serialul „State de Romania„, iar Dana Rogoz a terminat doua facultati, de Comunicare si Relatii Publice, dar si de Actorie, iar in prezent este actrita.

 

 

 

Reuniti in platoul emisiunii, bucurosi si emotionati deopotriva de reintalnirea in formula completa, fostii copii de la Abracadabra povestesc cu nostalgie despre inceputurile emisiunii, de atmosfera de pe platourile de filmare, dar si despre relatia cu actorul Marian Ralea, Magicianul care le-a marcat destinul.

 

Pentru ca avea filmari, Magi nu a putut veni la inregistrari alaturi de ei, dar le-a facut o mare surpriza prin telefon. „Au trecut foarte repede cei 10 ani pe care i-am petrecut ca o familie. Ei au crescut dar pentru mine tot asa au ramas ñ copii. Toate momentele petrecute impreuna au fost frumoase”, a declarat actorul, care, a povestit ca si in prezent i se spune Magi si lui dar si familiei, cum ar fi mama lui de la Brasov, pe care toata lumea o striga „Tanti Magi”. 

Scrie un comentariu