News Stiri externe Video

Retetele Patriziei! Icre de stiuca cu avocado, un aperitiv gata de servit in doar 2 minute!

Scris de Christian Stan

Patrizia Paglieri a devenit noul Ambasador al produselor Negro 2000, iar in fiecare saptamana celebrul Chef va prezenta o reteta gustoasa, usor de realizat si sanatoasa cu produse de la Negro 2000. Pentru aceasta saptamana, Patrizia ne invata cum sa pregatim un aperitiv cu icre de stiuca in doar doua minute.

Rubrica „Retetele Patriziei” continua si in aceasta saptamana cu o noua recomandare din partea celebrului Chef Patrizia Paglieri. In filmuletul realizat special pentru Negro 2000, Patrizia ne arata cum sa pregatim rapid un aperitiv cu icre de stiuca si cu avocado.

„Aveti nevoie doar de o cutie cu icre de stiuca de la Negro 2000, de paine neagra, avocado si salata verde. Este cel mai rapid de preparat. Se taie painea neagra in felii patrate, taiem apoi avocado, iar icrele le asezam pe platou intr-un bol. Ornam platoul cu salata verde si obtinem o prezentare foarte frumoasa”, spune Patrizia Paglieri.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu