Stiri externe Video

Renuniune Backstreet Boys in timpul pandemiei. Cum au cantat artistii pe internet – VIDEO

Scris de Ana Kozma

Toti cei 5 membri ai trupei Backstreet Boys s-au reunit virtual in timpul pandemiei si, spre bucuria fanilor, au cantat pe internet una dintre piesele lor celebre. Iata aici despre ce este vorba.

Renuniune Backstreet Boys in timpul pandemiei. Cum au cantat artistii pe internet – VIDEO

Cu siguranta va ganditi cu nostalgie la vremurile in care Backstreet Boys dominau toate topurile muzicale. Anii au trecut, dar piesele lor din acea vreme inca reusesc sa ne ajunga la suflete.

In plina pandemie de Coronavirus, Backstreet Boys respecta recomandarile de izolare si distantare sociala. Asa ca nu au putut pune la cale o reuniune la propriu, insa au bifat una virtuala spre bucuria milioanelor de fani.

Fiecare din propria casa, artistii au interpretat piesa I Want It That Way, hit lansat in anul 1999. Momentul a facut parte din super show-ul iHeart Living Room Concert For America.

Ne-au intors astfel parca inapoi in timp, la niste vremuri in care aveam libertatea pe care ne-o dorim astazi atat de mult. Din pacate insa, probabil pe atunci nu stiam sa o apreciem la adevarata ei valoare.

Elton John canta din sufragerie. Lady Gaga, Mariah Carey si Billie Eilish i se alatura

 

Vezi această postare pe Instagram

 

This is from when we were doing promo for the release of Millennium…one of the most memorable times of our careers! #TBT 🖤

O postare distribuită de Backstreet Boys (@backstreetboys) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu