Stiri externe

Reguli la Palatul Buckingham. Cum se fereste Familia Regala de Coronavirus

Scris de Ana Kozma

La fel ca lumea intreaga, si Familia Regala se teme de Coronavirus. Iata insa care este protocolul pe care il urmeaza pentru a se feri de COVID-19, conform unui medic ce a lucrat la Palatul Buckingham.

Reguli la Palatul Buckingham. Cum se fereste Familia Regala de Coronavirus

Toata lumea se confrunta in prezent cu efectele devastatoare ale epidemiei de Coronavirus, iar Familia Regala nu face exceptie.

Dr. Anna Hemming a lucrat vreme de 7 ani ca medic la Palatul Buckingham. Conform MarieClaire.com, aceasta a dezvaluit cum arata, cel mai probabil, protocolul urmat de Familia Regala in timpul epidemiei.

Aceasta spune ca intreaga familie respecta masurile de preventie. Insa acestea sunt cu adevarat importante mai ales pentru Regina Elisabeta (93 de ani) si Printul Philip (98 de ani).

“Cred ca membrii Familiei Regale vorbesc zilnic cu echipa lor de medici. Sunt sigura ca respecta intocmai toate masurile de preventie. Mai ales pentru Regina Elisabeta si Ducele de Edinburgh, care sunt cei mai fragili membrii ai Familiei Regale”, a declarat Dr. Anna Hemming.

De asemenea, a explicat ce se intampla si cu oamenii din afara familiei care locuiesc la Palat. Mai exact, angajatii. Spune ca pentru acestia exista deja planuri clare de preventie. Spre exemplu, planuri de izolare daca vreunul dintre ei incepe sa prezinte simptome.

Regina Elisabeta nu se mai afla zilele acestea la Palatul Buckingham. Saptamana aceasta, a plecat catre Castelul Windsor, unde va sta pe perioada pandemiei.

Conform presei interationale, culoarea indrazneata de ruj aleasa de Regina in ziua plecarii a transmis un mesaj subtil de incurajare oamenilor. Sa fie puternici si increzatori ca vom trece cu bine peste aceasta incercare grea.

Se pregateste un serial de animatie cu familia regala? Iata de unde a pornit totul!

Scrie un comentariu