Stiri externe Video

Regina telenovelelor. Cum arata Thalia in prezent, la 47 de ani!

Scris de Ana Kozma

V-o mai amintiti pe Thalia, regina telenovelelor mexicane de succes din anii 90? Iata cum arata ea in prezent, la 47 de ani! Pare ca nu a imbatranit nici macar o zi!

Regina telenovelelor. Cum arata Thalia in prezent, la 47 de ani!

In anii 90, nu exista om pe planeta care sa nu o cunoasca pe Thalia. Era supranumita pe atunci regina telenovelelor mexicane de succes, printre cele in care a jucat roluri principale numarandu-se „Marimar”, „Maria Mercedes” ori „Rosalinda”.

Thalia nu s-a limitat insa la a juca in telenovele, ci s-a folosit de capitalul de imagine de care se bucura pentru a se lansa si pe piata muzicala, ca artist solo. Astfel, a lansat peste 10 albume atat in limba engleza, cat si in spaniola.

In anul 1999 a hotarat sa spuna adio carierei de actrita de telenovele si sa se concentreze exclusiv pe muzica. Un an mai tarziu s-a casatorit cu Tommy Mottola, fostul director Sony Music, cel care i-a fost sot si lui Mariah Carey.

In ultimii ani insa, a intrat intr-un con de umbra si nu s-a mai bucurat de succes nici din punct de vedere muzical. Este mamica a doi copii si, la 47 de ani, ai putea spune ca nu a imbatranit nici macar o zi!

Thalia, in costum de baie. Arata ca la 25 de ani!

Scrie un comentariu