Stiri externe

Regina Elisabeta renunta oficial la blanuri naturale

Scris de Ana Kozma

Regina Elisabeta renunta in mod oficial hainele si accesoriile din blana naturala, dupa cum a anuntat insasi Angela Key, cea care deja de ani de zile este responsabila cu garderoba acesteia.

Regina Elisabeta renunta oficial la blanuri naturale

Angela Key, cea care de o multime de ani este responsabila cu garderoba Reginei Elisaneta, a anuntat faptul ca aceasta renunta la a hainele si accesoriile din blana naturala. Iar orice detaliu din blana va mai putea fi vazut in outfiturile Reginei va fi cu siguranta blana artificiala.

Se pare ca Regina va mai continua sa poarte articole vestimentare ce contin elemente din blana naturala daca acestea se regasesc deja in garderoba ei, in special cand vorbim despre tinute ceremoniale.

Unele dintre hainele oficiale ale Reginei sunt realizate cu blana naturala, cum ar fi cea purtata la ceremonia de incoronare ce a avut loc in anul 1953.

Decizia Reginei Elisabeta de a renunta la blana naturala urmeaza un trend deja existent printre membrii mult mai tineri ai Familiei Regale. Kate Middleton poarta de obicei blana artificiala, insa atunci cand este vazuta purtand blana naturala, cu siguranta aceasta provine din surse etice.

De exemplu, caciula gri cu blana de alpaca este realizata de un designer pe nume Antonia Valentin Jacob care foloseste doar blana animalelor ce au murit din cauze naturale.

Meghan Markle, pe de alta parte, este total impotriva blanurilor naturale si alege intotdeauna variante de blana artificiala.

Activistii aplauda decizia Reginei si cer Familiei Regale sa interzica vanzarea blanurilor naturale pe teritoriul Marii Britanii.

Regina Marii Britanii are umbrele facute la comanda. Intotdeauna se asorteaza cu hainele

Scrie un comentariu