Stiri externe

Regina Elisabeta, prima întâlnire oficială online!

Scris de Ana Kozma

Un nou portret al Reginei Elisabeta a II-a a fost dezvăluit de către Ministerul de Externe al Marii Britanii. Este pentru prima oară în istore când un astfel de eveniment se desfășoară online, în contextul restricțiilor actuale.

Regina Elisabeta, prima întâlnire oficială online!

Ministerul de Externe din Marea Britanie a dezvăluit un nou portret ce o înfățișează pe Regina Elisabeta a II-a. Tabloul este realizat de artista Miriam Escofet. Regina a văzut acest portret la finele săptămânii trecute, în cadrul primei sale întâlniri oficiale online.

În cadrul acestei întâlniri virtuale, Regina le-a mulțumit membrilor personalului diplomatic pentru eforturile depuse în ultima vreme pentru ajutorarea cetățenilor britanici afectați de restricțiile de călătorie.

Portretul realizat de Miriam Escofet o înfățișează pe Regină stând pe un scaun poleit cu aur, purtând o rochie albastră până la genunchi.

„Mă bucur că am avut astfel șansa să văd acest tablou. Sper ca, într-o bună zi, să îl pot vedea și în realitate”, a spus Regina Elisabeta în timpul videoconferinței.

Cu ce oja se da pe unghii Regina Elisabeta a Marii Britanii

Scrie un comentariu