Stiri externe

Regina Elisabeta nu a mâncat niciodată acest preparat banal!

Scris de Ana Kozma

Este unul dintre preparatele preferate ale oamenilor de pe întreg mapamondul. Cu excepția Reginel Elisabeta a Marii Britanii, care nu a mâncat niciodată… pizza!

Regina Elisabeta nu a mâncat niciodată acest preparat banal!

Regina Elisabeta are un Chef personal, întotdeauna la dispoziția ei. Acesta îi poate pregăti orice preparat, la cerere. Se pare însă că singurul lucru pe care Regina nu l-a cerut niciodată este clasica pizza!

Într-un interviu acordat Us Weekly, Darren McGrady, fost Chef al Familiei Regale, a vorbit despre obiceiurile alimentare ale Reginei.

„În toți anii în care am gătit la Palatul Buckingham, Regina nu a mâncat niciodată pizza. Am început să prepar pizza abia după ce m-am mutat la Palatul Kensington”, a povestit acesta.

În ultimii ani în care a fost Chef al Familiei Regale, Darren McGrady a lucrat la Palatul Kensington. A gătit acolo pentru regretata Prințesa Diana și familia acesteia. Se pare că pizza era una dintre mâncărurile preferate ale Prințului William și Prințului Harry în acea perioadă.

„Făceam mereu pozza pentru William. Într-una dintre cărțile mele, am o rețetă ce combină pizza și mâncarea indiană. Pentru că William le iubește pe amândouă, așa că am încercat să le combin”, a mai adăugat el.

Regina Elisabeta, prima întâlnire oficială online!

Scrie un comentariu