Stiri externe

Regina Elisabeta, aniversare tristă după moartea Prințului Philip

Scris de Ana Kozma

Regina Elisabeta a Marii Britanii a împlinit ieri 95 de ani, o aniversare extrem de tristă la doar 4 zile după înmormântarea Prințului Philip, bărbatul care i-a fost alături timp de 73 de ani. Iată ce mesaj a transmis Regina!

Regina Elisabeta, aniversare tristă după moartea Prințului Philip

Regina Elisabeta a avut parte de cea mai tristă aniversare, la doar 4 zile după înmormântarea Prințului Philip. Regina a împlinit ieri 95 de ani și a fost pentru prima dată când, în această zi specială, nu l-a avut alături pe cel ce i-a fost soț timp de 73 de ani.

Regina Elisabeta și-a petrecut ziua de naștere la Castelul Windsor. Așa cum era de așteptat, pentru prima oară aniversarea suveranei nu a fost celebrată public cu salve de tun.

Nu a fost complet singură, ci a fost vizitată pe parcursul zilei de membri dragi ai familiei. Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward au vizitat-o pe Regina Elisabeta. Atât ei, cât și angajații de la castel au încercat să îi facă ziua mai frumoasă. De asemenea, la Windsor în aceste zile sunt așteptate Prințesa Eugenie, dar și bunele prietene ale Reginei, designerul Angela Kelly şi Lady Pamela Hicks.

O altă tradiție era ca Regina să facă public un nou portret oficial. Însă anul acesta, lucrul ăsta nu s-a întâmplat. Cu toate astea, Regina Elisabeta a ținut să transmită lumii un mesaj cu ocazia aniversării celor 95 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

„Am primit astăzi, cu ocazia aniversării a 95 de ani, multe mesaje cu urări de bine. Lucru pe care îl apreciez enorm. Deși familia noastră traversează o perioadă de grea tristețe, a fost o alinare pentru noi să vedem și să auzim omagiile aduse soțului meu. Atât în Marea Britanie, în Commonwealth, cât și în întreaga lume. Eu și familia mea dorim să vă mulțumim pentru tot sprijinul și bunătatea de care ați dat dovadă în ultimele zile. Am fost profund emoționați. Continuăm să ne amintim astfel că Philip a avut un impact extraordinar asupra multor oameni pe parcursul vieții sale”, este mesajul transmis de Regina Elisabeta.

Imagini de la funeraliile Prințului Philip. Cum s-au îmbrăcat membrii familiei regale!

Scrie un comentariu