News Stiri externe

Regimul alimentar strict al lui Giselle Bundchen! Afla ce restrictii severe isi impune Supermodelul!

Scris de Christian Stan

Sa ai un corp de Supermodel nu presupune doar gene bune ci si eforturi mari pentru pastrarea formei fizice. Bucatarul personal al lui Giselle Bundchen si al sotului ei, Tom Brady, dezvaluie lista alimentelor care sunt interzise in bucataria casei.

giselle bundhcne

Regimul alimentar strict al lui Giselle Bundchen

Allen Campbell, bucatarul personal al cuplului Giselle Bundchen si Tom Brady, a dezvaluit pentru Boston.com in ce consta regimul alimentar al celor doi, iar carbohidatii, zaharul si sarea iodata figureaza pe lista alimentelor interzise.

„Dieta lor este stricta si este bazata in proportie de 80% pe legume, insa si carnuri slabe precum peste sau curcan. Fac alegeri intelepte cand merg sa fac piata si aleg doar alimente organice. Ma tin departe de alimentele care au hormoni. Cred ca un regim alimentar bazat in mare proportie pe plante are posibilitatea de a preveni bolile si de a opri evolutia lor”, declara Chef-ul.

„Daca mananci alimente bogate in zahar si carbohidrati atunci corpul tau devine mediu acid si faciliteaza aparitia bolilor. Tom si Giselle nu consuma nimic din ceea ce contine zahar, faina alba, gluten si MSG. Pentru gatit folosesc doar ulei din nuca de cocos sau uleiuri vegetale si sarea de Himalaya inlocuieste sarea iodata, care retine apa in organism”, continua Campbell.

„Tom Brady nu consuma nici cafea si nici bauturi cu cofeina si nici macar iauturi cu fructe. Uneori isi mai face un smoothie cu banane. Tom si Giselle sunt constienti ca zaharul duce la moarte si vor sa traga un semnal de alarma pentru toata lumea”.

Scrie un comentariu