Stiri Interne

Regele Juan Carlos si Regina Sofia ai Spaniei, la capataiul Regelui Mihai

Scris de Alexandru Manea

Regele Juan Carlos si Regina Sofia au ajuns in Romania. Ieri au fost prezenti la Palatul Regal, la capataiul Regelui Mihai, varul Reginei Spaniei.

Regele Juan Carlos si Regina Sofia ai Spaniei, la capataiul Regelui Mihai

Regele Juan Carlos si Regina Sofia ai Spaniei au sosit ieri la Bucuresti pentru a-si lua ramas bun de la Regele Mihai si a participa la funeraliile de azi. Cei doi monarhi au fost prezenti aseara in Sala Tronului de la Palatul Regal, unde se afla depus sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai, varul Reginei Spaniei. Alaturi li s-au aflat cele cinci fiice ale Regelui Mihai, printre care si Principesa Margareta care a ingenuncheat in fata sicriului si a izbucnit in lacrimi.

Tot ieri au fost prezenti la Palatul Regal din Bucuresti si Ducele Henric de Luxemburg, Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia.

Printul Charles se afla si el in Romania, dar nu a ajuns ieri la Palatul Regal. El va fi prezent azi la slujba de inmormantare de azi de la Patriarhie.

Sicriul cu trupul neinsfletit a Regelui Mihai va fi condus apoi cu trenul regal la Curtea de Arges, unde va fi depus in necropola regala unde se afla inmormantata si Regina Ana a Romaniei.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Scrie un comentariu