Stiri externe Video

Rege-Jean Page din Bidgerton a devenit actor la Saturday Night Live. Cum s-a descurcat! VIDEO

Scris de Ana Kozma

Rege-Jean Page, cunoscut drept Ducele Simon Basset din serialul Bridgerton, a devenit actor în cadrul show-ului Saturday Night Live. Iată cum s-a descurcat!

Rege-Jean Page din Bidgerton a devenit actor la Saturday Night Live. Cum s-a descurcat! VIDEO

Rege-Jean Page a cunoscut cu adevărat celebritatea odată cu rolul său din serialul Bridgerton. A interpretat acolo rolul lui Simon Basset, Duce de Hastings, cucerind inimile tuturor. Zilele trecute, actorul a fost gazda show-ului Saturday Night Live.

În monologul de la debutul emisiunii, Rege-Jean Page a făcut referire la scenele interzise minorilor care îl au ca protagonist în Bridgerton.

„Este un serial destul de îndrăzneț. Din această cauză, oamenii mă văd drept un tip senzual, cu sex appeal. Dar vă asigur că sunt un tip cât se poate de normal. Și sunt aici să vă fac să vă simțiți bine. Vreau să ne distrăm împreună, să ne explorăm reciproc. Sună bine?”, a zis el.

Majoritatea sketchurilor au glumit pe seama scenelor de sex din Bridgerton. Acele scene controversate, dar care au transformat serialul în cel mai urmărit din istoria Netflix.

Rege-Jean Page a pus în scenă și un sketch muzical alături de Bad Bunny.

În altă scenetă, a apărut vorbind despre piesa „driver’s license” a Oliviei Rodrigo. Scena se petrece alături de un grup de prieteni la biliard.

De succes s-a bucurat și sceneta în care actorul apare la un interviu de angajare.

Noul agent 007: Simon din Bridgerton sau o femeie?

Scrie un comentariu