Stiri externe

Trupa Red Hot Chilli Peppers a facut playback la Super Bowl! Afla motivul!

Scris de Christian Stan

Intr-o scrisoare publicata pe site-ul oficial Red Hot Chili Peppers, basistul Flea a confirmat faptul ca trupa a facut Playback la Super Bowl. Daca Bruno Mars si Anthony Kiedies au cantat live, restul formatiei a mimat momentul artistic pentru ca asa au stabilit organizatorii.

red-hot-chilli-peppers

Basistul Flea de la Red Hot Chili Peppers a explicat intr-o scrisoare deschisa, publicata pe site-ul oficial al trupei, motivele pentru care trupa a facut playback la Super Bowl, masura impusa insa de organizatori. Imediat dupa recital, foarte multi dintre fanii trupei i-au acuzat pe artisti de playback.

„Cand cei de la NFL si Bruno Mars ne-au abordat cu rugamintea de a urca pe scena in pauza din finala Super Bowl ne-au pus in vedere ca doar vocalistii vor canta live si ca toate instrumentele vor fi preinregistrate. Am inteles pozitia NFL avand in vedere ca au la dispozitie doar cateva minute pentru a monta scena si sunt 1 milion de lucruri neprevazute care se pot intampla intr-un astfel de moment si care pot distruge tot recitalul. Nu am putut discuta pe tema sunetului live, intrucat NFL n-a dorit sa-si assume riscuri si sa aiba o sonorizare proasta”, explica Flea pe site-ul trupei.

„Am decis ca Anthony va canta live si ca acest lucru tot va aduce spectatorilor spiritual show-urilor Red Hot Chili Peppers”, continua Flea.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu