News

Mergeti cu masina la Red Hot Chili Peppers? Iata unde puteti parca!

Scris de Administrator

Peste cateva ore va avea loc pe Arena Nationala concertul Red Hot Chili Peppers, ultimul din seria evenimentelor Emagic din aceasta vara! Parcarea stadionului, inaugurata in urma cu cateva zile, va putea fi folosita de fanii care vor veni cu masinile personale la concert incepand cu ora 17:00.

Ca urmare a numarului foarte mare de spectatori asteptati, pentru a ajunge la stadion organizatorii  recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun, insa persoanele care aleg sa vina cu masina proprie vor avea la dispozitie o parcarea supraetajata.

Inaugurata recent, aceasta este disponibila la intrarea dinspre Bd. Basarabia si dispune de un numar limitat de locuri, 1200 in total, prin urmare este indicat ca cei interesanti sa vina cat mai devreme daca doresc sa beneficieze de unul dintre aceste locuri.

Accesul se va face incepand cu ora 17:00, iar programul va incepe in jurei 18:30 cu show-ul trupei AAAK, urmat de Grimus si de Red Hot Chili Peppers.

Ultimele bilete mai pot fi achiztionate de la casele de bilete amenajate la cele trei intrari ale stadionului (Bd. Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin).

Acesta este primul concert al trupei Red Hot Chili Peppers in Romania fiind prezentat de Ursus si sustinut de Vodafone.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu