ADPM Coffee Break Recomandarea ADPM Special

Record pentru Tom Cruise! Misiune Imposibila 6 domina box-office-ul american!

Scris de Iancu Iulia

Tom Cruise este inca o data regele Hollywoodului dupa ce filmul Mission Impossible: Fallout a stabilit un nou record. Pelicula a avut incasari de 61,5 milioane de dolari doar in weekend-ul lansarii.

Misiune imposibila: Declinul a dominat sfarsitul saptamanii trecute la capitolul incasari si a primit numai cuvinte de lauda de la critici. Numai in nordul Americii, blockbusterul a strans 61,5 milioane de dolari din vanzarea biletelor. Peste oceane, a acumulat alte 92 de milioane de dolari, iar la nivel global, a incasat 153,3 milioane de dolari.

Nici Misiune Impsibila II nu s-a lasat mai prejos. La momentul lansarii, in anul 2000, a incasat 57,8 milioane de dolari si a ajuns la un total de 546 de milioane de dolari in toata lumea. Seria filmelor de actiune a mai avut un succes rasunator in 2015, cand Misiune Imposibila: Rouge nation a avut un castig de 195 de milioane de dolari in America si inca 682 de milioane de dolari la nivel global.

Ultimul film din seria Mission: Impossible a inregistrat cea mai de succes lansare la debutul pe marele ecran.  Se bucura de un numar mare de cronici pozitive din partea criticilor, cu un procent de 97% pe RottenTomatoes.com si a mai primit si calificativul „A” pe CinemaSocre.com

Ultima parte a francizei ii prezinta pe Ethan Hunt si pe echipa sa intr-o aventura contracronomentru dupa ce ultima misiune a dat gres. Ei isi vor uni fortele cu asasinul CIA, August Walker ca sa previna un dezastru de proportii epice.

Din distributia peliculei fac parte: Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan, Alec Baldwin, Wes Bentley si Frederick Schmidt.

 

Scrie un comentariu