News

Incasari uluitoare pentru „Skyfall”! James Bond este mai tare decat Spiderman!

Scris de Christian Stan

Daniel Craig si pelicula „Skyfall” au reusit din nou sa se claseze in fruntea clasamentului de box-office american, reusind sa castige 11 milioane de dolari in weekendul care a trecut. Comedia romantica a lui Gerard Butler, „Playing for Keeps” a reusit sa adune doar 6 milioane de dolari.

Filmul regizat de Sam Mendes a reusit weekendul trecut sa revina in fruntea clasamentului de box-office american, reusind sa incaseze nu mai putin de 11 milioane de dolari. Per total, pelicula „Skyfall” a reusit incasari de 261 de milioane de dolari doar in Statele Unite.

Incasarile din toata lumea, exceptand Statele Unite, au ajuns la un cuantum de 656 de milioane de dolari, iar aceste cifre fac din pelicula James Bond cel mai bun film lansat vreodata de Sony Pictures. Cumulat, „Skyfall” a incasat pana acum 918 milioane de dolari.

„Skyfall” a reusit sa depaseasca la capitolul incasari pelicula „Spiderman”, cel mai mare succes de casa de pana acum Sony Pictures, cu 890 de milioane de dolari incasati.

In acest weekend a avut loc si premiera celui mai recent film in care joaca Gerard Butler, comedia romantica „Playing for Keeps”, care insa nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Per total, pelicula a incasat doar 6,5 milioane de dolari.

Scrie un comentariu