Stiri externe Video

Reclama la șampanie cu Lady Gaga despre care vorbește toată lumea

Scris de Ana Kozma

Lady Gaga este pe val! Nu doar că filmează de zor pentru viitorul film House of Gucci, dar iată că apare și în noua reclamă la una dintre cele mai exclusiviste șampanii din lume, Dom Perignon.

Reclama la șampanie cu Lady Gaga despre care vorbește toată lumea

Lady Gaga este imaginea brandului exclusivist de șampanie Dom Perignon. Atât ședința foto pentru campania publicitarpă, cât și reclama în sine sunt spectaculoase și ne-o arată pe Gaga exact așa cum ne așteptam să o vedem. Cu un look WOW! Campania este realizată în colaborare cu fotograful Nick Night și îl are ca director de creație pe Nicola Formichetti.

Imaginile sunt pline de culoare, iar Lady Gaga pozează alături de o sticlă Dom Perignon Rose Vintage 2005.

Campania vrea să fie o celebrare a libertății de creație. Poartă denumirea The Queendom, iar pe fundal se aude piesa Free Woman de pe albumul Chromatica.

Lady Gaga, mireasă în viitorul film House of Gucci

„Colaboratorii mei pe parte de creație și cu mine am pus foarte multă energie și dragoste în această campanie. Simt o alchimie specială atunci când lucrăm împreună. De această dată ne-am dorit să îi invităm pe oameni în experiența Queendom pentru a simți puterea libertății creative”, a declarat Lady Gaga.

În imagini, Gaga poartă ținute semnate Wiederhoeft și Miodrag Guberinic, iar stylingul este unul care o caracterizează din plin.

Scrie un comentariu