Stiri Interne Video

Reclama cu Adelina Pestrițu. De ce s-a ajuns să se spună „dobitoc”

Scris de Ana Kozma

Cu câteva zile înainte de a intra în izolare după ce a fost infectată cu COVID-19, Adelina Pestrițu a filmat o reclamă pentru un brand de fashion. Iată despre ce este vorba!

Reclama cu Adelina Pestrițu. De ce s-a ajuns să se spună „dobitoc”

Adelina Pestrițu colaborează deja de mai multă vreme cu brand-ul Fashion Days. Cu câteva zile înainte de a intra în izolare, vedeta a filmat o reclamă pentru acest brand. Ziua de filmare a fost una plină, iar pe platou a fost o adevărată desfășurare de forță.

Rezultatul final, reclama cu Adelina Pestrițu, se vrea a promova hainele și totodată a transmite un mesaj social.

Reclama cu Adelina Pestrițu

„Totul despre bun gust. Și bun simț. E important ce porți, Dar la fel de important e cum te porți!”, este mesajul acestei campanii.

Adelina Pestrițu, prima apariție după anunțul că are COVID-19

În spotul publicitar este folosit un cuvânt controversat, neutilizat în general în astfel de spoturi. Este vorba despre cuvântul „dobitoc”.

„Initial a fost scris cam asa: Și poți fi și palma dată omului lipsit de inteligență și bun simț care crede că strada e coșul lui de gunoi. Doar că era prea lung și l-am înlocuit cu dobitoc. Nu cred că este o alegere prea dură, este același lucru”, spune agenția de publiictate Papaya Advertising pentru paginademedia.ro.

Ce simptome de COVID-19 are Adelina Pestrițu

Scrie un comentariu