Stiri externe

Sfarsit de drum pentru familia Kardashian?

Scris de Christian Stan

Scandalurile de divort si drogurile distrug familia The Kardashian, iar publicului pare sa nu-i mai pese de ceea ce se intampla in cadrul reality-show-ului lor de la E!Entertainment. Ultimul episod a atins un minim istoric in materie de audienta, de doar 1,4 milioane de telespectatori, astfel ca show-ul este in pericol de a fi anulat.

the-kardashians

Cat de mult va mai fi interesata lumea de aventurile clanului Kardashian? Conform ultimelor audiente, numarul telespectatorilor a scazut la un minim istoric, astfel ca show-ul lor este in pericol de a fi anulat. Cel mai recenta editie a emisiunii „Keeping Up With The Kardashians” a atras in fata televizoarelor doar 1,4 milioane de americani, iar asta cu toate ca episodul a avut in centru petrecerea de botez a lui North, fetita lui Kim si Kanye West.

Audienta este o fractiune din cei 4,1 milioane de persoane care urmareau show-ul in anul 2009, atunci cand Kim Kardashian se marita cu Kris Humphries.

Presa negativa este principalul motiv pentru care au scazut audientele, Multiplele scandaluri intre Kris si Burce Jenner, dar si divortul lui Khloe de Omar i-au facut pe telespectatori sa le intoarca spatele.

Daca audientele vor scadea sub un milion de telespectatori pe episod, atunci anularea este sigura, altfel postul E! va trebui sa mentina show-ul pe ecran pana in 2015 conform unui contract semnat anul trecut.

Scrie un comentariu