Stiri Interne

Razvan Simion si Lidia Buble, prima vacanta impreuna!

Scris de Administrator

Nu au recunoscut inca public faptul ca formeaza un cuplu, dar se pare ca Razvan Simion si Lidia Buble au plecat recent in prima vacanta impreuna! Iata ce destinatie au ales!

razvan-simion-lidia-buble

Razvan Simion si Lidia Buble reprezinta doua dintre cele mai urmarite personaje din showbiz, de ceva vreme incoace, de cand presa speculeaza faptul ca, dupa ce s-a despartit de cea care i-a fost sotie vreme de 15 ani, matinalul de la Antena 1 a inceput o relatie cu frumoasa artista. Desi niciunul dintre cei doi nu a recunoscut pana la momentul actual faptul ca ar forma un cuplu, se pare ca Razvan si Lidia ar fi plecat de curand in prima vacanta impreuna.

razvan-simion-lidia-buble-relatie2

Conform cancan.ro, se pare ca Razvan Simion si Lidia Buble au plecat, impreuna cu mai multi prieteni, pe insula Samothrak din Grecia, acolo unde se distreaza de minune. Totusi, s-ar parea ca si in vacanta cei doi ar incerca sa fie pe cat se poate de discreti, temandu-se sa nu fie recunoscuti.

razvan-simion-diana-divort

Vacanta cu fosta sotie

Mai mult, s-ar parea ca dupa ce va reveni in tara, Razvan Simion ar urma sa plece intr-o a doua vacanta, tot in Grecia, de aceasta data insotit de inca sotia lui si de cei doi copii pe care ii au impreuna.

Scrie un comentariu