News

Razvan Simion s-a facut artist! A cantat cu Mihai Margineanu in Club Tribute!

Scris de Administrator

Razvan Simion, simpaticul prezentator al matinalului Antena 1, a urcat aseara pe scena clubului Tribute din Bucuresti si a cantat in duet cu Mihai Margineanu. Vedeta de televiziune a trecut astfel de cealalta parte a barierei, incercand emotiile de scena a artistilor care se perinda zilnic prin platoul emisiunii sale.

Razvan Simion se declara incantat de experienta traita aseara pe scena si intentioneaza sa repete momentul cat de curand posibil.

El a avut ocazia sa cante in fata a sute de oameni printre care s-au aflat si Dan Helciug, Lora, Cosmin Selesi, Jorge si Julia Jianu.

Mihai Margineanu a sustinut, la randul lui, un concert complet, in care a inclus cele mai cunoscute piese ale sale. Cunoscut pentru versurile sale cu usoara tenta misogina, artistul a demontat mitul conform caruia ar fi la randul lui misogin.

Mihai a declarat in club Tribute ca adevaratele probleme ale barbatilor apar atunci cand acestia sunt iubiti de mai multe femei.

“E grav atunci cand te iubesc mai multe femei. Orice barbat isi poate pierde atunci capul. Din fericire, pe mine ma iubeste o singura femeie si eu o iubesc doar pe ea”, a declarat Margineanu.

Cat despre misoginismul de care dau dovada multi barbati, artistul are o parere cel putin interesanta despre acest lucru.

“Misoginul este un barbat care uraste femeia pe motive de impotenta. Doar barbatii impotenti ajung la astfel de sentimente fata de femei”, a spus artistul.

Scrie un comentariu