News

Razvan Ciobanu are, din nou, necazuri! Si-a anulat revenirea in moda!

Scris de Administrator

Pe cat de talentat este, pe atat de nepriceput in afaceri si in alegerea partenerilor de business. Razvan Ciobanu isi pregatise relansarea in moda insa si-a anulat evenimentul din motive necunoscute.

Razvan Ciobanu isi pregatise revenirea in moda in cele mai mici detalii. Invitatiile pentru evenimentul de saptamana aceasta au fost trimise insa, in ultimul moment, designerul a anulat totul.

Se pare ca noi probleme intervin in viata agitata a designerului. Catinca Roman, unul dintre invitati, se declara ingrijorata de situatia lui Ciobanu.

“Nu stiu ce-i cu el. Cred ca are mari necazuri. Am inteles chiar ca i s-a sechestrat colectia, insa el nu vrea sa spuna ce se intampla”, a declarat ea pentru Libertatea.

Se pare ca noile creatii ar fi fost confiscate de asociatul lui, chiar inainte de prezentare, dupa ce intre ei au izbucnit noi intelegeri.

Insuccesul pare sa se tina scai de Razvan Ciobanu iar unul din motive este proasta administrare a afacerii si asocierea cu oameni de neincredere. Unii pun totul si pe seama indeciziei designerului care, spun ei, nu mai are contact cu realitatea.

In vara acestui an, pensiunea pe care o detinea in localitatea Malaia, din judetul Valcea, a fost distrusa complet intr-un incendiu. Vila avea 40 de camere si este acum la pamant.

Designerul a fost informat ca incendiul a fost generat de o supraincalzire a acoperisului din cauza problemelor de la cosul de fum, dar ca se va cerceta si ipoteza ca focul a fost generat de un om.

Nenorocirea vine dupa o lunga perioada in care Razvan si-a vazut afacerea la pamant. A ramas fara atelierul din Bucuresti si a intrat in mari datorii. Designerul a dat vina pe o proasta gestionare a afacerilor si pe niste prieteni falsi.

“In prima faza am pierdut casa in care locuiam, a fost luata dintr-o greseala si din pricina unor acte nefacute la tipul lor. Nu am avut putere sa ma lupt in niciun fel. Surpriza a venit din partea unor buni prieteni care detineau casa respectiva. A urmat cu masinile pe care le aveam. Au fost luate de un alt bun prieten, contractele de leasing fiind facute pe firma lui. A urmat o depresie lunga.

In septembrie-octombrie eram ca o leguma. Am zacut mai bine de doua luni la o prietena de-a mea care nu imi mai este acum prietena. Nu ma puteam concentra la nimic”.

Nici la aproape doi ani de la acele momente, designerul pare sa nu inteleaga ce anume s-a intamplat si a cui e vina.

“Nu pierderile materiale te afecteaza foarte tare ci lucrurile pe care nu le intelegi. Nu puteam avea un dialog cu nimeni. Cu siguranta am greselile mele, iar in mintea lor exista un raspuns pentru care au reactionat asa.

Mi-a fost greu sa judec orice. Cele mai complicate intrebari la care nu gasesti raspunsul au fost ‘dar de ce?’. Nici acum nu am un raspuns insa nu ma mai intreb la fel de des de ce”, a declarat Ciobanu in urma cu cinci luni, intr-un interviu acordat Tabu.

Scrie un comentariu