2 Principale Stiri Interne

Razboiul continua! Antonia, acuzata ca nu a vrut sa vorbeasca cu fiica ei de Revelion!

Scris de Alexandru Manea

Antonia este, mai nou, acuzata de familia sotului ei, Vincenzo Castellano, ca nu a vorbit cu fiica ei la telefon de Revelion, preferand sa discute doar cu sotul ei.

vincenzo-antonia-maya

Lupta pentru custodia micutei Maya naste scandal dupa scandal intre Antonia si familia sotului ei, Castellano. Italienii sustin ca, desi i-au oferit “usa deschisa” pentru a-si vizita fiica, artista prefera sa stea in Romania si sa mearga la concerte.

Astfel s-a intamplat si de sarbatori cand solista nu a ajuns in Italia sa isi viziteze fetita, de care are grija familia sotului ei. Mai mult, conform surselor din apropierea acestora, in noaptea de Revelion Antonia a vorbit la telefon cu socrul ei, dar nu a cerut sa vorbeasca cu fetita ei.

„Desi era asteptata, nu a catadicsit sa vina. A sunat insa in noaptea de Revelion sa faca urarile. A vorbit cu socrul ei si, spre surprinderea tuturor, nu a cerut-o pe Maya la telefon. Ar putea lua legatura cu fetita ei in o mie de feluri. Ar putea Vorbi prin Skype, la camera, dar nu o face”, a declarat o sursa apropiata pentru Spynews.ro.

Scrie un comentariu