Stiri Interne Vedete

Razboi intre Anna Lesko si Irinel Columbeanu! Cati bani ii cere milionarul artistei

Scris de Alexandru Manea

Incepe razboiul intre Anna Lesko si Irinel Columbeanu. Milionarul de la Izvorani si-a amintit de o datorie mai veche, de aproape o jumatate de milion de euro, pe care trebuie sa o recupereze de la fosta iubita, scrie Cancan.

Anna Lesko Irinel Columbeanu tineri

Irinel Columbeanu si Anna Lesko au trait o frumoasa poveste de dragoste inceputa in urma cu 20 de ani. Aflat in plina ascensiune cu afacerile sale la acea vremea, Columbeanu nu s-a zgarcit si si-a rasfatat iubita cu cele mai scumpe blanuri, genti si vacante. Mai mult, se pare ca i-a imprumutat si o suma importanta importanta de bani. Este vorba despre 400 de mii de euro, bani pe care milionarul de la Izvoranu vrea sa faca acum tot posibilul sa ii recupereze, scrie Cancan.

Anna-Lesko-si-sotul

Intre timp, Anna Lesko si-a refacut viata iar banii au fost folositi pentru constructia casei sale. Acum, Irinel Columbeanu isi cere banii inapoi si se pare ca va face tot posibilul pentru a intra in posesia lor, inclusiv sa apeleze la ajutorul unor executori judecatoresti.

Anna Lesko a cerut imediat ajutorul avocatilor, care au negociat la sange cu reprezentantii lui Irinel Columbeanu. Pana la urma, cei doi ar putea ajunge la o intelegere: artista sa-i plateasca milionarului doar jumatate din suma, adica 200 de mii de euro, mai scriu jurnalistii Cancan.

anna-lesko-irinel

Anna Lesko si Irinel Columbeanu au fost unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale anilor ’90. Relatia dintre cei doi a inceput cand Anna avea numai 17 ani, iar Irinel 38. S-au intalnit in 1996 la o petrecere in Constanta, iar timp de opt ani si jumatate au fost nedespartiti. 

Ruptura a avut loc in conditii civilizate. Cantareata a declarat atunci: “Relatia mea cu Irinel a fost una de o factura speciala. Numai eu si cu el o stim. Pentru cei care cauta senzationalul le voi spune ca nu ne-am certat, ca am ramas prieteni”.

Chiar daca au stat impreuna pret de opt ani, cei doi nu s-au logodit si nici nu s-au grabit spre altar.

Scrie un comentariu