News Uncategorized

Razboi total intre Elton John si Madonna! „Madonna este disperata si penibila”, a scris David Furnish pe Facebook!

Scris de Christian Stan

Elton John si Madonna au fost nominalizati la categoria Best Original Song, iar pe covorul rosu Elton John a declarat ca sansele Madonnei de a castiga sunt nule. Dupa ce Madonna a luat premiul, iubitul lui Elton John si-a varsat frustrarea pe Facebook, criticandu-o pe diva muzicii pop.

Madonna, Elton John si David Furnish se cearta ca la usa cortului pentru un Glob de Aur. Intamplarea a facut ca Madonna si Elton sa fie nominalizati la premiile Golden Globes la categoria Best Original Song, iar Sir Elton nu concepea ca Madonna sa fie castigatoare.

„Mary J.Blidge are sanse sa castige premiul pentru The Help. Madonna nu are nicio sansa”, a declarat Elton pe covorul rosu, la sesiunea de interviuri premergatoare Golden Globes.

Cand Madonna a auzit cuvintele lui Elton John a intrebat: „Poarta cumva o rochie? La naiba, are chef de harta. Ok, cel mai bun dintre noi sa castige”.

Madonna si-a adjudecat premiul pentru piesa „Masterpiece”, de pe coloana sonora a filmului „WE”, iar Elton John a parasit sala cu buza umflata. Imediat dupa ceremonie, David Furnish, partenerul lui Elton, si-a varsat frustrarea pe Facebook.

„Madonna, cel mai bun cantec??? Fuck off!! Faptul ca Madonna a castigat aceast premiu dovedeste ca Globurile de Aur nu se acorda pe merit. Discursul ei de acceptare al premiului a fost jenant si narcisistic. Comentariile ei recente la adresa lui Lady Gaga dovedesc ca este foarte disperata”, scrie David Furnish.

Scrie un comentariu