News Stiri externe

Rapperul Nelly este in faliment! A ajuns dator vandut la stat!

Scris de Christian Stan

Nelly este urmarit acum de Fiscul american pentru datorii care ajung la aproape 2,5 milioane de dolari. Rapperul, care este in faliment, a uitat sa-si mai plateasca obligatiile catre stat de cativa ani buni.

nelly

Cantaretul Nelly este urmarit de Fisc pentru plata de 2,4 milioane de dolari catre statul american, in taxe federale. Nelly nu a fost fruntas nici la plata taxelor catre statul in care acesta locuieste. In acest an, oficialii din Missouri l-au somat pe Nelly pentru suma restanta de 113.533 de dolari, la care se adauga 36.000 de dolari dobanda.

TMZ informeaza ca Nelly colaboreaza cu cei de la Fisc pentru rezolvarea problemelor sale legale. Problemele sunt insa mult mai mari pentru ca artistul nu mai are lichiditati in conturi si incearca sa obtina o amanare de plata pentru a face rost de bani. Nelly nu a mai scos un hit de foarte mult ani, iar concertele sale le numara astazi pe degete.

 

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu