News

Raoul lanseaza “Balkanic”!

Scris de Administrator

„Balkanic” este cel mai nou album semnat Raoul ce a iesit deja pe piata luna aceasta. Respectand semnificatia titlului, este un album energic, pozitiv si foarte vesel in toate cele 17 titluri ce alcatuiesc playlistul.

raoul-balkanic

Cel mai nou album semnat Raoul, “Balkanic”, contine pe de o parte melodii compuse muzica si text de insusi Raoul, dar si adaptari si coveruri la melodii deja celebre in spatiul geografic balcanic, cu influente de sound si orchestratie bine aranjata de Jimi Lako (Nightlosers), Alexandru Malschi, si mixate si masterizate in studioul baietilor de la Deepcentral (George Calin si Doru Todorut).

Pastrand caracterul romantic al stilului Raoul, noutatea apare in diferenta de genuri, bogata pe acest album, si in modul lor muzical si interpretativ de a fi prezentate.

Albumul este disponibil atat pe piata din Romania, sub forma de CD, in toate magazinele de specialitate, dar si online pe iTunes (https://itunes.apple.com/uş/artist/raoul/id3494333).

De asemenea, e lansată pe AppStore (https://itunes.apple.com/app/id438973448) si AndroidMarket (http://rvrb.fm/UsBfsV), pentru toti utilizatorii aplicatia gratuita Raoul, care contine o colectie impresionanta de piese, videoclipuri si fotografii cu Raoul.

Scrie un comentariu