Stiri Interne

Raoul a inregistrat vocea pentru mesajele Politiei de pe strazi! Indeamna romanii sa stea in case!

Scris de Ana Kozma

Incepand de aseara, masinile Politiei circula pe strazile Capitalei recomandand cetatenilor, prin portavoce, sa respecte masurile de igiena si izolare la domiciliu pentru a se feri pe ei insisi, dar si pe cei din jur, de pericolul infectarii cu noul Coronavirus. Interesant este ca vocea care face aceste indemnuri este cea a indragitului artist Raoul.

Raoul a inregistrat vocea pentru mesajele Politiei de pe strazi! Indeamna romanii sa stea in case!

Autoritatile iau toate masurile necesare in aceste zile pentru a-i face pe romani sa respecte masurile de izolare la domiciliu. Masuri menite sa opreasca raspandirea epidemiei de COVID-19.

Incepand de seara trecuta, masinile Politiei circula prin Bucuresti indemnand cetatenii, prin portavoce, sa respecte aceste recomandari. Asta deoarece astfel se pot feri pe ei insisi, dar si pe cei din jur, de pericolul infectarii cu noul Coronavirus.

Inedit este faptul ca vocea care se aude prin portavoce, din masinile Politiei ce patruleaza Bucurestiul, este cea a indragitului artist Raoul. Initiativa apartine Sectiei 13 de Politie din Capitala.

“Ma bucura foarte mult faptul ca pot spriini astfel autoritatile in lupta contra epidemiei de COVID-19. Deja de mai bine de o saptamana stau si eu in izolare la domiciliu. Si consider ca daca toti vom respecta aceasta masura, vom trece mult mai repede peste aceasta incercare grea.

Prin intermediul paginilor mele de pe retelele de socializare, iar acum cu ajutorul vocii mele care se aude din masinile de Politie, ii indem pe toti romanii sa stea in case! Stiu ca este dificil, insa doar prin disciplina si respect fata de noi si fata de semenii nostri putem depasi aceasta situatie de criza”, a marturisit Raoul.

UPDATE: Incepand de astăzi, și alte sectii de Politie din tara ii cer artistului sprijinul in acest demers.

Raoul are vocea inregistrata si pe aplicatia de navigatie auto Waze. Iar cine isi doreste sa o descarce, o poate face folosind acest link: https://waze.com/ul?acvp=C813F653-95AB-46D4-B19C-053FC8D3A7A3

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Nu mă simt nici pe departe “pedepsit”sau “arestat” la domiciliu. De felul meu sunt un călător prin lumea întreagă și să știe că am colindat în lung și-n lat lumea aceasta. Dar oricât mi-ar fi de greu să accept că trebuie să stau în casă, de data aceasta o fac cu plăcere și cu un mare dor de odihnă. Odihnă sufletească, odihnă trupească, ba chiar mai mult decât atât am acum pentru mine un mediu propice creației. În toată liniștea de care am parte acum mă simt extraordinar de bine și Încerc să văd partea plină a paharului. Incerc să gândesc pozitiv și să am speranțele de bine la cote maxime. Cu cât înțelegem mai bine că nevoia de a sta în casă ne apără pe toți de posibilitatea de a ne îmbolnăvi și de a mări numărul acelora infectați, cu atât mai tare situația va fi mai ușoară. 

O postare distribuită de 𝗥 𝗔 𝗢 𝗨 𝗟 (@raoulmusic) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cred în oameni și în vremuri mai bune… Cred în înțelegere, în bunătate și în răbdare

O postare distribuită de 𝗥 𝗔 𝗢 𝗨 𝗟 (@raoulmusic) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 𝗥 𝗔 𝗢 𝗨 𝗟 (@raoulmusic) pe

Cat au donat brandurile de lux pentru a ajuta lupta contra COVID-19

Scrie un comentariu