News

Un singur artist nu s-a declarat patriot de 1 decembrie! Iata despre cine este vorba!

Scris de Administrator

In timp ce majoritatea vedetelor din Romania si-au postat pe Facebook mesaje de respect fata de tara in care traiesc, cu ocazia Zilei Nationale, un singur artist a avut curajul sa spuna contrariul si sa declare sincer ca politicienii i-au anihilat orice sentiment de mandrie si apartenenta la istoria acestui popor.

Paginile de Facebook ale persoanelor publice au fost ieri invadate de mesaje apreciative la adresa Zilei Nationale a Romaniei.

Mai mult ca niciodata sau, poate, doar o singura zi in an, vedetele au declarat ca sunt mandre ca sunt romani si i-au indemnat pe cei din jur sa fie toleranti si sa lupte pentru un viitor mai bun.

Iata ca o singura vedeta a renuntat la o abordare emotionanta de 1 Decembrie si a declarat sincer ca nu se alatura celor care doar de 1 Decembrie se arata patrioti.

Este vorba de Randi, cel care a cunoscut succesul international alaturi de Marius Moga in proiectul Morandi, declarand ca politicienii i-au anihilat orice sentiment de mandrie si apartenenta la istoria acestui popor.

„Oare ce e patriotismul? Stiu definitia din dictionar, insa sufletul meu nu simte ceea ce mintea stie! Cred ca devenim patrioti numai de 1 decembrie si ne enervam teribil, atunci cand un om public are curajul sa spuna ca nu e patriot!

Poate ca nu sunt patriot, pentru ca cei care ne conduc au avut grija sa ne taie radacinile si sa ne faca sa ne dorim sa plecam de aici pentru ca ne simtim neapreciati, inselati, inutili sau poate nu sunt patriot pentru ca nu simt ca apartin unui trecut mai mult sau mai putin glorios, sau unor granite.

Simt ca apartin pamantului fara garduri, care imi spun ca aici se termina tara pe care o iubesc si incepe alta pentru care nu simt nimic! Apartin prezentului in care imi doresc si va doresc pace si iubire!”, a scris Randi pe Facebook.

Scrie un comentariu