Stiri Interne

Ramona Gabor nu se mai poate intoarce in Dubai! Iata ce s-a intamplat!

Scris de Alexandru Manea

Ramona Gabor nu se mai poate intoarce in Dubai. Sora Monicai Gabor a fost declarata „persona non grata” in emirat din pricina unui gest indraznet pe care l-a facut. Iata ce s-ar fi intamplat.

ramona-gabor-dubai

Ramona Gabor se afla de ceva timp in Romania, iar apropiatii sai spun ca, desi si-ar dori, nu se mai poate intoarce in Dubai, locul unde si-a castigat existenta in ultimii ani muncind ca model si avand o relatie sentimentala cu un om de afaceri.

Dupa ce s-a despartit de acesta din urma, Ramona Gabor a dat din coate pentru a avea proiecte in modelling in Emirate, iar apoi a stat, pentru o perioada, la invitatia surorii sale, in casa lui Mr. Pink din Los Angeles.

ramona-gabor-dubai1 party-ramona-gabor-dubai-2

Ramona s-a intors recent in Romania si pare sa nu mai plece prea curand de aici. Conform apropiatilor sai, ea nu ar mai fi acceptata in lumea modellingului in Dubai din pricina unei sedinte foto sexy pe care a realizat-o recent.

Asta in conditiile in care astfel de ipostaze nu sunt vazute cu ochi buni in emirate.

ramona-gabor-iubit ramona-gabor-araboaica

„Unul dintre cei mai puternici barbati din zona Golfului a fost foarte deranjat de o sedinta foto extrem de sexy pe care a facut-o Ramona, asa ca a decis sa o declare persoana non grata. Din cauza ca nu mai avea nicio sursa de venit, fata a fost nevoita sa paraseasca Dubaiul”, a declarat un apropiat de-al ei pentru Cancan.ro.

In Dubai, Ramona Gabor a participat la prezentari de moda si sedinte foto, insa intotdeauna purtand haine ce acopereau o mare parte a corpului.

Scrie un comentariu