News

Ramona Gabor promoveaza Romania printre arabi: le arata cluburile de noapte!

Scris de Administrator

Ramona Gabor a decis ca atunci cand sta in Romania sa devina ghid turistic pentru prietenii pe care si i-a facut cat timp a stat in Dubai. Sora Monicai Gabor nu ii duce la Peles sau pe la manastirile din Bucovina, ci le face turul cluburilor de noapte.

Ramona Gabor a petrecut ultimul an mai mult in Dubai, acolo unde incearca sa isi castige existenta prestand diverse joburi.

In toata aceasta perioada si-a facut destui prieteni astfel incat a decis sa ii invite in Romania.

Ea este pregatita sa le fie ghid turistic, facandu-le, nu turul manastirilor din Bucovina, sau ducandu-i la Peles sau in Maramures, ci prezentandu-le cluburile de noapte.

Ramona este convinsa ca acest aspect ii va da pe spate pe arabi, stiind ca in Romania tinerii se distreaza pana dimineata, de miercuri pana duminica, mult mai mult decat o fac prietenii ei in Dubai. 

„Invat zilnic cate o fraza sau macar un cuvant in limba araba pentru ca atunci cand voi veni cu ei in Romania sa pot comunica mai bine cu ei. Deocamdata vorbesc cu ei in engleza. Le povestesc zilnic cum se distreaza lumea in Romania si toti ma roaga sa ii aduc in vacante”, a povestit Ramona Gabor pentru Cancan.ro.

Ocazional, Ramona a trebuit sa se supuna in Dubai regulilor vestimentare, din respect pentru credinta prietenilor ei.

Astfel ca o vedem acum, penr prima data, in fotografii, renuntand la rochiile in culori tipatoare pentru abaile imbracate de regula de araboaice.

Scrie un comentariu