Stiri Interne

Raluca Zenga, aniversare ca in povesti. Fara sot, dar cu multe cadouri!

Scris de Alexandru Manea

Raluca Zenga, sotia cunoscutului fotbalist Walter Zenga, si-a sarbatorit ziua de nastere ca in povesti, printr-o petrecere care a tinut trei zile si trei nopti.

Raluca Zenga, aniversare ca in povesti. Fara sot dar cu multe cadouri!

Autoarea “Manualului Mamicii ZEN” si a volumului de poezii “Dragostea 3D”, Raluca Zenga s-a distrat de ziua ei in compania prietenelor sale din Dubai, dar si a celor doi copii, Samira si Walter JR, care i-au facut cele mai frumoase cadouri!

“Am sarbatorit ca in fiecare an, 3 zile si 3 nopti, de ziua mea. Momentul cel mai  frumos a fost cand am dus copiii la Burj Al Arab si au suflat in mini tort cu mami si mi-au cantat “La multi ani!”. Sotul meu o sa imi dea cadoul cu prima ocazie cand il voi vizita in romanticul oras Venetia, pentru ca el avea meciuri, nu am sarbatorit impreuna. Am petrecut  doua nopti cu fetele, prietenele mele, eu fiind nascuta in noaptea de Halloween.

Ca de obicei, pe 31 octombrie, ne-am costumat toata gasca de fete. Eu am fost majoreta vampir, iar prietenele mele si-au ales care mai de care costumatii mai traznite. Am sarbatorit la miezul noptii, am dansat cum ne place noua, party girls in Dubai, apoi vineri am mai facut un brunch cu prietenele mele care m-au surprins cu o sticla de sampanie si un tort mai sanatos, cu fructe. Am primit multe cadouri de la cosmetice, bijuterii, haine, la felicitarile facute de copiii mei, cele mai frumoase, de altfel. Chiar si  de la bonele mele am primit un cadou, mi-au facut o supriza super placuta, mi-au scris un bilet cu foarte multa afectiune, asta inseamna ca sunt o “mami” buna si angajatele mele ma iubesc!”, a marturisit Raluca Zenga.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu