News

Raluca Lazarut nu este impresionata de cersetori: „E o industie extrem de profitabila!”

Scris de Alexandru Manea

Raluca Lazarut, prezentatoarea stirilor Kanal D, se declara constienta de faptul ca in spatele cersetorilor care au impanzit strazile tarii se afla o industrie profitabila, indivizi care ii repartizeaza in zone strategice, ii invata cum sa impresioneze trecatorii pentru ca apoi ei sa opreasca o mare parte din venituri.

raluca-lazarut-cersetori

Raluca Lazarut, prezentatoarea stirilor Kanal D, se declara revoltata de avantul pe care l-a luat fenomenul cersetoriei din Romania.

Si nu pentru ca nu ar dori sa ii ajute pe nevoiasi, ci pentru ca este constienta ca in spatele lor se afla indivizi care castiga averi luand o mare parte din veniturile acestora. 

„Stiu ca cersetoria nu mai e demult doar o plaga a societatii, e o industrie extrem de profitabila, din care cei cu adevarat amarati au cel mai putin de castigat. Si ma enerveaza ca noi suntem cei care contribuim la extinderea acestui fenomen, pentru ca morala crestina e deseori gresit interpretata si pentru ca simtim nevoia sa fim generosi, sa ne aratam compasiunea, sa ne revansam cumva pentru ca viata a fost mai norocoasa cu noi decat cu ei”, a declarat Raluca intr-un interviu acordat ziare.com.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu