News

Raluca Lazarut a semnat cu Kanal D! Iata ce va prezenta!

Scris de Alexandru Manea

Raluca Lazarut s-a alaturat familiei Kanal D si, incepand de joi, 24 mai, va prezenta Stirile Kanal D de la ora 12.30. Avand o experienta in televiziune de noua ani, Raluca Lazarut vine sa intregeasca echipa profesionistilor de la Stirile Kanal D.

Alaturi de Christian Sabbagh, Simona Patruleasa, Bianca Ionita si Silvia Ionita, Raluca Lazarut le va oferi telespectatorilor Kanal D cele mai importante stiri ale pranzului intr-un format deja indragit de romani.

„Am avut parte de o surpriza frumoasa cand am intalnit nu doar o echipa de profesionisti, ci si niste oameni minunati, extrem de uniti, care m-au primit de la inceput cu o neasteptata caldura, iar asta ma motiveaza sa incerc sa ma ridic la inaltimea asteptarilor pe care le au de la mine.

Se spune ca cele mai intelepte alegeri sunt cele luate cu sufletul, asa ma simt in acest moment, fericita si impacata cu mine insami pentru ca am luat cea mai buna decizie in ceea ce priveste viata profesionala: stirile Kanal D”, a spus Raluca Lazarut.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu