Stiri Interne

Raluca de la Bambi si-a transformat casa in palat!

Scris de Administrator

Raluca Tanase, jumatatea blonda a trupei Bambi, s-a mutat la sfarsitul anului trecut la casa noua, vila pe care si-a amenajat-o dupa bunul plac, cu piese de mobilier de lux.

raluca-bambi-mobila9

Imagine a unei firme de mobilier, fetele de la Bambi par sa fi invatat destul de bine cum sa amenajezi o casa. Intr-un interviu acordat blogului dianapanazari.ro, Raluca de la Bambi a dezvaluit cateva dintre secretele sale.

raluca-bambi-mobila3

„Pentru casa mea, mi-am dorit cea mai de calitate mobila, un mobilier pe care l-ar putea folosi de ce nu si copiii mei, o investitie, o opera de arta, asa ca am optat pentru mobilier sculptat cu foita de aur, cu picturi manuale….este impresionant sa stii cata munca manuala se depune pentru doar o piesa de mobilier si daca intelegi cum functioneaza industria mobilei nu iti vei dori cu orice pret mobila azi….iti vei astepta mobila personalizata cuminte, asa cum fac eu acum..stiind ca atunci cand ajunge nu mai voi privi cu jind palatele din Viena, Paris sau Sinaia ci voi avea propriul palat la mine acasa”, a marturisit Raluca Tanase.

raluca-bambi-mobila7

Mai mult, vorbind din proprie experienta, Raluca le da acum cateva sfaturi si altor oameni care isi doresc sa isi amenajeze locuinta cat mai frumos cu putinta, dar la un pret accesibil.

raluca-bambi-mobila8

„In primul rand sa porneasca de la ce isi doresc pentru amenajarea casei, poate unii oameni aleg stilul modern, minimalist, sa isi exprime dorinta pentru ca apoi sa lase specialistii sa se ocupe de nevoile lor. E foarte important ca locul in care stai sa fie acasa…nu lasati designerii sa va amenajeze casa dupa bunul lor plac. Rolul designerului este acela de a-ti arata o paleta larga de optiuni pentru ca tu sa hotarasti daca ar fi confortabil in casa ta sau nu. Este important sa stii ca există mobilier pentru toate buzunarele, poti cumpara un domitor cu 2000 ron, sau o biblioteca cu 1000 ron, optati mereu pentru firmele care au propria fabrica, mai ales cele din provincie unde veti plati mai putin pentru orice produs daca il cumparati direct de la sursa. Eu merg mereu pe ideea ca mai bine iti cumperi o pereche de pantofi de calitate decat trei care nu au o viata lunga. Daca depasiti cu putin bugetul pentru mobilier trebuie sa stiti ca ati investit pe termen lung….poate ca este un efort acum dar veti dormi linistiti peste ani atunci cand nu veti fi nevoiti sa schimbati mobilierul”, a adaugat Raluca.

raluca-bambi-bucatarie4

Raluca si Denisa Tanase, componentele trupei Bambi, sunt deja de mai multa vreme imaginea Slava Mobila, brand 100% romanesc ce produce mobilier de lux.

Scrie un comentariu