Stiri Interne

Cum se fereste Raluca de la Bambi de deochi

Scris de Administrator

Dupa ce au descoperit bratarile Rudraksha, extrem de populare printre vedetele autohtone, bratari aducatoare de sanatate, noroc si fericire, Raluca si Denisa, cele doua componente ale trupei Bambi au lansat propria lor linie de bratari impotriva deochiului, realizate sub umbrela Power of Rudraksha by Cozy.

raluca-bambi-rudraksha

Raluca si Denisa, cele doua componente ale trupei Bambi, se numara printre vedete autohtone care au avut bucuria de a descoperi bratarile Rudraksha, accesorii miraculoase, aducatoare de sanatate, liniste, concentrare, fericire, dragoste dar si prosperitate.

raluca-bambi-rudraksha1

“Poate ca la fel ca multi dintre noi, privirea si sentimentele pentru bratarile Rudraksha mi s-au schimbat, dupa ce curiozitatea a lasat locul increderii, apropierii si afectiunii. Am fost martora la succesul prietenei mele dupa ce a comandat o bratara personalizata, iar bucuria unui suflet drag a venit insotita de cea a sperantei in forta propriei vibratii.

Este impresionant darul de a ne transmite inspiratia si intelepciunea, de a regasi si de a mentine pacea interioara, intaiul pas spre o fericire solida dupa ce sufletul, mintea si deciziile ne sunt guvernate de Rudraksha.

raluca-bambi-rudraksha2

Ne calauzesc spre drumul pe care putem cunoaste implinirea, ajutandu-ne sa ne regasim, alungand influentele negative din vietile noastre si binecuvantandu-ne cu sclipiri pentru a ne schimba soarta.

raluca-bambi-rudraksha3

Am primit in inima si iubesc atat de profund aceste bratari, spre care ma indrept pentru energia de a ramane activa in domeniul in care am intrat din vocatie. Cu ajutorul bratarilor Rudraksha, m-am bucurat de iubire si spirijin afectiv, fiind alungati din viata mea oamenii cu vibratie negativa, mi s-au ivit noi proiecte pe care le-am indeplinit cu inspiratie si dedicare si nu in ultimul rand am regasit prosperitatea, un vis ce poate fi atins de toti cei ce-si doresc reusite pe plan profesional”, spune Raluca Tanase de la Bambi.

Pe langa faptul ca ele le poarta cu sfintenie si resimt deja puterea Rudraksha, Raluca si Denisa au trecut la nivelul urmator, realizand chiar ele o linie de bratari impotriva deochiului, denumita Symbol si realizata sub umbrela Power of Rudraksha by Cozy.

raluca-bambi-rudraksha4

”Iubirea cu care ne-am indreptat spre Rudraksha a primit un raspuns si din partea lui Cosette, singura din Romania ce detine certificat de la centrul Rudraksha Ratna Science Therapy (India), daruindu-ne bucuria de a lansa linia noastra de bratari, respectiv Symbol, un accesoriu impotriva deochiului.

Rudraksha a unit in aceasta comunitate oameni din diferite medii si domenii, suflete macinate fiecare de probleme sale si ce-si inving cu demnitate orice neliniste, dar care au trait aceeasi binecuvantare, cea de a regasi pacea si energia spre un drum cu adevarat frumos in viata. Fiecare a primit alinare, forta si o inspiratie uluitoare gratie unor bratari binecuvantate de fructe sacre, asezate dupa o ordine straveche esentiala, dar tainica, revelata doar de cei initiati in centrul Rudraksha Ratna Science Therapy (India).

raluca-bambi-rudraksha5

Cu o rabdare si apropiere sufleteasca prin care ofera doar printr-un gest aparent marunt o lectie de viata, Cozy sta de vorba cu fiecare doritor de Rudraksha bratarile care ne parvin fiind facute special pentru noi si dorintele noastre”, adauga vedeta.

Scrie un comentariu