ADPM Beauty

Raluca Bădulescu și-a făcut Baby Botox: „Arăt mai bine ca oricând și nu am chipul înghețat!”

Scris de Ana Kozma

Raluca Bădulescu a început deja pregătirile pentru sezonul estival trecând pragul clinicii medicului său estetician, Iancu Morad, pentru o nouă procedură minim-invazivă. După ce și-a remodelat conturul mandibulei, în urmă cu două luni, vedeta a avut acum parte de Baby Botox, mai exact noua tehnică prin care scapă de ridurile nedorite cu injecții foarte fine care nu îi afectează expresivitatea feței.

Raluca Bădulescu și-a făcut Baby Botox: „Arăt mai bine ca oricând și nu am chipul înghețat!”

Rezultatul procedurii o încântă atât de mult de vedetă încât chiar declară că, în prezent, la 46 de ani, arată chiar mai bine ca oricând.

“Arăt și mă simt mai tânără și sunt cea mai fericită din lume! Eu îi spun mereu lui Iancu Morad ‘My Magic Doctor’ pentru că face pur și simplu magie. M-am întâlnit recent cu o prietenă care nu mă mai văzuse de ani buni și care mi-a spus că arăt mai bine ca oricând. Meritul îl are domnul doctor Morad. În urmă cu două luni mi-a făcut o remodelare a mandibulei cu ajutorul unor injecții cu cristale de calciu. E incredibil cum am scăpat imediat de gușă iar mandibula a căpătat un contur mai ferm, ca în adolescență. Aceste mici modificări fac o mare diferență per ansamblu asupra chipului. Pasul următor a fost să dăm un refresh pielii și să facem Baby Botox, adică acel tip de botox care nu îți lasă trăsturile înghețate. Sunt injecții fine, cu mai puțină substanță, care te scapă de riduri și îți dau acel look proaspăt și odihnit pe care ți-e mai mare dragul să îl afișezi”, declară Raluca Bădulescu.

Ce este Baby Botox?

“Baby Botox este o tehnică nouă de injectare cu toxină botulinică. Se injectează în mai multe puncte o cantitate mai mică de substanță, astfel încât să evităm acel aspect blocat al chipului. Procedura are avantajul de a fi rapidă și de a elimina complet posibilele efecte ulterioare. Nu apar vânătăi, nu doare, iar trăsăturile nu sunt înghețate. Obținem un look proaspăt, odihnit, păstrând în același timp mobilitatea musculară. Mai simplu spus, nu riscăm să ne pierdem expresivitatea. În plus, costă și mai puțin decât clasicul tratament cu botox. Este o procedură cerută din ce în ce mai mult care îți oferă și îți menține un aspect proaspăt și natural”, explică medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Cât costă Baby Botox

Tratamentul Baby Botox diminuează sau elimină definitiv ridurile fine din zone unde înaintarea în vârstă își pune amprenta: colțul ochilor (laba gâștii), frunte, deasupra sprâncenelor, între sprâncene, bunny lines (încrețiturile de la baza nasului), în jurul buzelor, în zona gâtului sau sub mandibulă. La clinica Luxury Aesthetics, a medicului chirurg estetician Iancu Morad, tratamentul Baby Botox costă 250 euro.

Procedurile sunt realizate în clinicile Luxury Aesthetics din București (Str. Hătmanul Arbore 12) și Constanța (Str. Bogdan Vodă 75).

Cum si-a intinerit Raluca Badulescu pielea decolteului si a gatului

Scrie un comentariu