ADPM Beauty Stiri Interne

Raluca Badulescu, prima la usa medicului estetician dupa izolarea la domiciliu. Ce i-a facut medicul Iancu Morad!

Scris de Ana Kozma

Raluca Badulescu s-a numarat printre primele cliente care au apelat la medicul chirurg estetician Iancu Morad in prima zi cand clinica acestuia si-a redeschis usile dupa relaxarea restrictiilor sociale.

Raluca Badulescu, prima la usa medicului estetician dupa izolarea la domiciliu. Ce i-a facut medicul Iancu Morad!

Vedeta marturiseste ca saptamanile in care a stat in casa, in cea mai mare parte a timpului cu ochii atintiti in telefonul mobil sau televizor, si-au pus amprenta asupra aspectului sau estetic. Astfel se face ca cea mai mare dorinta a sa a fost ca, odata ce va putea iesi din casa, sa isi viziteze medicul estetician pentru tratarea semnelor lasate de perioada stresanta pe care a traversat-o.

Prin urmare, in prima zi in care clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics, si-a reluat activitatea, Raluca Badulescu s-a prezentat la consultatie. Si a reusit astfel sa scape de ridurile aparute in zona fruntii si a ochilor.

„In aceste aproape trei luni de stat in casa simteam ca imbatraneam pe zi ce trece fara medicul meu, Iancu Morad! Nu a existat zi de la Dumnezeu sa nu ma gandesc la el. Abia asteptam redeschiderea asta! Am stat in aceasta perioada mai tot timpul cu ochii in telefon si la televizor. M-am incruntat mult! Stresul s-a lasat cu ceva riduri de care vreau acum sa scap!”, declara Raluca Badulescu.

Pentru a-i reimprospata aspectul estetic, Iancu Morad i-a aplicat injectii fine cu toxina botulinica in zona fruntii, dintre sprancene si la coltul ochilor.

„Simt cum intra frumusetea si tineretea in mine! Valuri, valuri!”, declara vedeta in timp ce medicul Iancu Morad injecta substanta menita sa stearga ridurile.

„Toate femeile merita un tratament de reintinerire dupa aceasta perioada stresanta. Abia asteptam sa il revad pe medicul meu! Abia astept sa revin ca sa refacem si conturul buzelor. E important sa fim multumiti de noi insine, de modul in care aratam. Sa ne ingrijim si sa avem alaturi un medic excelent, care lucreaza fin si ne pune in valoare frumusetea”, adauga Raluca Badulescu.

Clinica Luxury Aesthetics s-a redeschis din data de 18 Mai respectand cele mai stricte protocoale de siguranta.

“In primul rand consultatiile le facem online, prin telemedicina. Iar apoi pacientii sunt triati incepand cu primul telefon. Al doilea triaj se face la intrarea in clinica, cand li se masoara temperatura. Am instalat un aparat special la intrare in clinica care lipeste o folie de plastic peste incaltamintea pacientului, iar apoi procedam la dezinfectarea mainilor. Toti pacientii sunt obligati sa poarte masca pana ajung in cabinet.

Noi, ca personal al clincii, facem teste de anticorpi zilnic, iar in cazul procedurilor mai complexe, ce dureaza peste 30 de minute, pacientii vor fi testati inainte, gratuit. Am achizitionat in acest sens peste 300 de teste.

Cabinetele se dezinfecteaza dupa fiecare pacient in parte. Iar in fiecare seara dezinfectam clinica cu ajutorul unui nebulizator. Nu mai exista sala de asteptare. Avem mai multe cabinete de lucru, iar clientelor li se cere sa ajunga la intervalul programat”, declara chirurgul estetician Iancu Morad.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Luxury Aesthetics (@luxuryaestheticsclinics) pe

Cum si-a intinerit Raluca Badulescu pielea decolteului si a gatului

Scrie un comentariu