Stiri externe

Rafael Nadal se pregătește să devină tată

Scris de Ana Kozma

Rafael Nadal, cel mai titrat tenismen din istorie, este căsătorit cu Francisca Perello, prietena lui din copilărie, după o relație de 14 ani. După victoria de la Australian Open 2022, sportivul are acum un nou vis. Se pregătește să devină tată.

Rafael Nadal se pregătește să devină tată

Încă din 2001, când a devenit jucător profesionist de tenis, Rafael Nadal a avut o carieră fenomenală. De atunci, a câștigat un record de 21 de titluri de Grand Slam și 90 de titluri ATP la simplu. Devenind astfel cel mai titrat tenismen din istorie.

Anul trecut, a pierdut semifinala French Open în fața lui Novak Djokovic. Nadal s-a retras atunci din circuit din cauza unei accidentări la piciorul stâng. Accidentare despre care spunea că „imposibil” de vindecat, dar important de gestionat. Asta pentru a putea să continue să concureze. S-a retras atât de la Wimbledon, cât și de la Jocurile Olimpice.

Apoi, chiar înainte de US Open, el a anunțat că nu va reveni în 2021 pentru a putea dedica timp tratamentului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rafa Nadal (@rafaelnadal)

În cadrul conferințelor de presă de la Australian Open 2022, Rafael Nadal a spus că ultima jumătate de an a fost extrem de dificilă. A reușit să se repună totuși pe picioare. Și acum, cu cel de-al 21-lea titlu de Grand Slam în portofoliu, Nadal nu dă semne că se va opri.

Rafael Nadal își dorește cu siguranță să aibă copii. El este singurul dintre cei trei mari tenismeni ai lumii care nu este încă tată. Roger Federer are 2 seturi de gemeni cu soția sa, Mirka Federer. Novak Djokovic are și el doi copii cu soția sa, Jelena Djokovic.

Rafael Nadal s-a casatorit dupa 14 ani de relatie cu Francisca

În 2019, Nadal s-a căsătorit cu Francisca Perello, prietena lui din copilărie, după o relație de 14 ani. A fost adesea întrebat despre planurile lui de a avea copii. El a menționat întotdeauna că își dorește cu siguranță o familie. Dar așteaptă momentul potrivit.

„Mi-ar plăcea să am copii: băieți, fete. Sunt o persoană care iubește copiii și știu ce reprezintă valorile familiei. Îmi dau seama și că anii trec. Mi-ar plăcea să încep să fac toate acestea atunci când viața mea sportivă îmi va permite. De asemenea, cred că trebuie să ai timp să ai grijă de copii. Nu știu dacă să călătorești tot anul cu ei este o modalitate bună de a-i educa”, a spus el.

Rafael Nadal a devenit cel mai titrat tenismen din istorie

Scrie un comentariu