Stiri Interne

Radu Valcan s-a intors acasa, dar nu poate sta alaturi de Adela Popescu 2 saptamani

Scris de Ana Kozma

Dupa aproape o luna in care a stat in Republica Dominicana, la filmari, Radu Valcan s-a intors in Romania. Ii va vedea insa pe Adela Popescu si pe cei doi copii ai lor abia peste doua saptamani!

Radu Valcan s-a intors acasa, dar nu poate sta alaturi de Adela Popescu 2 saptamani

Radu Valcan a fost plecat aproape o luna in Republica Dominicana. A filmat acolo pentru reality show-ul Insula Iubirii. S-a intors in Romania in urma cu doua zile. Nu ii va vedea insa vreme de doua saptamani pe Adela Popescu si cei doi copii pe care ii au impreuna.

Asta deoarece, la intoarcerea in tara trebuie sa intre in carantina vreme de doua saptamani, conform protocolului. Radu Valcan a postat pe Instagram o fotografie din avionul de intoarcere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Iubire, vin acasa, ne vedem peste doua saptamani…🙏🥰

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan) pe

In imagine, poarta o masca de protectie, iar poza este insotita de mesajul “Iubire, vin acasa. Ne vedem peste 2 saptamani”.

Pe toata perioada in care au stat in Republica Dominicana, la filmari, Radu si intreaga echipa au fost atent monitorizati de medici si testati pentru COVID-19.

Nici Adelei Popescu nu i-a fost prea usor in aceasta perioada. Vedeta s-a imbolnavit de laringita, insa a stat cu sufletul la gura pana cand medicii au asigurat-o ca nu este infectata cu noul Coronavirus.

De ce a mers Radu Vâlcan în Nepal, departe de familie timp de 10 zile

Scrie un comentariu