News

Radu Valcan, profesor de fitness pentru pustoaice

Scris de Administrator

PRO TV Magazin il prezinta pe Radu Valcan intr-o noua ipostaza, aceea de profesor de sport in primul serial muzical din Romania care va incepe, in toamna, la PRO TV: ”Pariu cu viata”.

Pe langa mama, bunica si iubita, in viata lui Radu Valcan au mai aparut inca 10 femei. Este vorba de gasca fetelor din trupa LaLa Band care joaca in serialul ”Pariu cu viata”.

PRO TV Magazin l-a surprins pe Radu la piscina alaturi de doua dintre elevele lui din serial, Alina Eremia si Sore Mihalache.

In interviul din PRO TV Magazin, Radu isi aminteste cu drag de perioada din liceu si de trasnaile de atunci: “Au fost destule, dar cea mai haioasa (pe vremea aia n-o vedeam asa!) a fost cand eu si colegii mei era sa dam foc liceului.

Exagerez, evident! Tocmai era un meci important pe Ghencea si, cum pe atunci mergeam mereu in galeria Stelei, am incercat tot felul de fumigene, petarde etc. Evident, n-am facut altceva decat sa se creeze o panica totala datorita alarmei de incendiu.”

Radu Valcan marturiseste in PRO TV Magazin ca rolul lui Tudor, profu de sport din “Pariu cu viata”, inseamna o noua experienta: “N-as putea sa spun prea multe acum, suntem la inceputul repetitiilor, totul se dezvolta in timp. Cu siguranta, va fi altceva, o noua experienta pentru mine.”

Intrebat daca face repetitii cu iubita lui, Radu comenteaza in PRO TV Magazin: “Daca vor fi si momente de comedie, parodie chiar, sigur, de ce nu?!  Am visat, ca orice adolescent, sa ne facem o formatie. Ascultam mereu in pauze, si nu numai, Queen, Metallica, Sepultura, Depeche Mode… Cat despre repetitiile cu iubita mea… Daca Adela are chef de ras, sigur, pot repeta cu ea!”

Iar despre “elevele” sale, Radu este sigur ca se va intelege foarte bine cu ele: “Cred ca ne vom intelege bine. Sunt copii talentati, au avant si dorinta de performanta.”

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu