Evenimente News

Radu Valcan, nebarbierit, dar desemnat „Cel mai sexy star de televiziune”

Scris de Alexandru Manea

In cadrul editiei din acest an a celebrelor Premii TV Mania, La capitolul vedete sexy, lucrurile au stat la fel ca anul trecut. Radu Valcan, nebarbierit si imbracat cu tricou si geaca de piele, a fost desemnat cel ami sexy star de televiziune, iar Iulia Vantur, cea mai sexy vedeta feminina din Romania.

Marti seara au fost acordate premiile TV Mania in cadrul unei gale desfasurate la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu, din Bucuresti.

Cele mai bune productii de televiziune si cele mai iubite vedete de televiziune au fost premiate, prin votul publicului si nominalizate de un juriu de specialitate.

Pe scena teatrului Bulandra au urcat cei mai cunoscuti reprezentanti din lumea televiziunii, sportului, atat pentru a inmana trofee, cat si pentru a fi premiati.

Cea mai mare parte a trofeelor a fost castigata de trustulul Pro, cateva de Prima TV,  Kanal D si HBO si doar unul special de Antena 3 pentru noua productie „In premiera”, realizata de Carmen Avram.

Iata cine a excelat in acest an la capitolul televiziune.

Cea mai buna emisiune de stiri: Stirile Pro TV (Pro TV), trofeu ridicat de Catalin Radu Tanase

Cea mai buna emisiune-tabloid: Happy Hour (Pro TV)

Cel mai bun reality-show: Cireasa de pe tort (Prima), premiu ridicat de Horia Virlan

Cel mai bun serial romanesc: In deriva (HBO)

Cea mai buna emisiune de divertisment: Vrei sa fii milionar? (Kanal D)

Cea mai buna emisiune de satira: Cronica Carcotasilor (Prima). A fost prezenta intreaga echipa, mai putin Serban Huidu.

Cel mai bun talent show: Vocea Romaniei (Pro TV), premiu acordat in lipsa realizatorilor, ceremonia desfasurandu-se exact in acelasi timp cu transmisia live.

Cea mai populara vedeta: Horia Brenciu (Pro TV), trofeu acordat in lipsa, Horia fiind prezent in acel timp pe platourile emisiunii

Cel mai sexy star tv: Radu Valcan (Pro TV), acelasi castigator ca anul trecut. Radu a avut acelasi tip de aparitie vestimentara, un stil casual, usor neglijent, vedeta stand departe de costumatiile protocolare, specifice unei gale de acest gen.

Cea mai sexy vedeta tv: Iulia Vantur (Pro TV). Iulia nu a putut fi prezenta la eveniment, trofeul 
fiind ridicat de colegul ei de la „Dansez pentru tine”, Mihai Petre.

In cadrul galei, au mai fost acordate premii speciale precum: Premiul Cristian Topescu: pentru echipa Digi Sport, si Premiul special al juriului Premiilor TVmania, juriu format din 10 jurnalisti de media din print si online, pentru emisiunea “In premiera cu Carmen Avram” de la Antena 3.

Cititi aici cum s-a desfasurat Gala TV Mania anul trecut si ce castigatori au fost in 2010.

Scrie un comentariu