Stiri Interne

Radu Mazare face iar „circ” la mare! Va fi faraonul Ramses al II-lea, iar Cabral va fi preot!

Scris de Alexandru Manea

Radu Mazare va defila in aceasta seara la Mamaia deghizat in faraonul Ramses al II-lea. Si-a pregatit costumul, muzica iraniana si va urca pe scena alaturi de cele sase „neveste” ale sale. Iata in ce personaje s-a mai deghizat edilul in ultimii ani.

mihaela-radulescu-cleopatra-radu-mazare-mamaia

Seria spectacolelor in aer liber de la Mamaia se va incheia in aceasta seara avandu-l, din nou, pe Radu Mazare drept invitat special. De aceasta data, edilul Constantei va aparea pe scena deghizat in faraonul Ramses al II-lea,inconjurat de sase neveste si de animale exotice.

„Scenariul e asa: eu sa trag cu arcul la antrenamente, cand am armata. Si o sa trag undeva incolo si o sa tintesc bine, o sa cada si o rata de acolo. Am facut o selectie de muzica iraniana persana care aduce cat de cat cu ceea ce presupunem noi ca era atunci. Ramses a fost un conducator iubit, a avut, ca orice mare conducator, multe femei si a si trait mult ceea ce sper sa traiesc si eu. Si sa si conduc mult”, a declarat Radu Mazare, citat de reporterntv.ro.

radu-mazare-pregatiri-carnaval

Cabral va fi si el prezent la eveniment, in rol de preot care il va incorona pe Mazare.

De-a lungul timpului, Radu Mazare a intrat in pielea mai multor personaje celebre. A fost Cezar (iar Mihaela Radulescu, Cleopatra), Stefan cel Mare, Suleyman Magnificul, Regele Soare, Ludovic al XIV-lea, James Bond, comandant nazist (starnind un adevarat scandal), toreador (pentru show-ul lui Catalin Botezatu), Napoleon, sultan, spartan, tar, samurai.

radu_mazare_sultan

radu-mazare-carnaval

radu-mazare-spartan

radu-mazare-nazist

Scrie un comentariu