News

Carnaval la Mamaia! In ce s-a costumat weekend-ul acesta primarul Radu Mazare?

Scris de Administrator

Weekend-ul acesta, turistii si multimea de jurnalisti care au luat parte la celebrul carnaval care ia nastere ad-hoc saptamana de saptamana in statiunea Mamaia au avut ocazia de a-l vedea pe primarul Radu Mazare costumat in Nabucodonosor, regele Babilonului.

mazareMare_91bdf7f8cb

Radu Mazare a demonstrat in repetate randuri ca este un primar atipic si ca, desi multi il blameaza pentru felul in care alege sa promoveze statiunea Mamaia si il catalogheaza drept „mascarici”, prefera sa ignore gurile rele si sa mearga inainte cu strategia lui care implica femei frumoase, multa distractie si costume inedite pe care edilul le imbraca saptamana de saptamana in cadrul unor adevarate carnavaluri ce se desfasoara in statiunea de la malul Marii Negre.

152221 9_dsc_0036

Spre exemplu weekend-ul acesta, primarul orasului Constanta l-a intruchipat pe Nabucodonosor, Regele Babilonului, imbracand si de aceasta data un costum spectaculos al carei piesa de rezistenta a fost fara doar si poate turbanul greu de peste 5 kilograme pe care Mazare l-a purtat pe cap.

nabucco_mazare

Costumat astfel si cu ochii conturati, edilul a marturisit ca se simte extraordinar in aceasta ipostaza si ca distractiaa este modul in care el vede viata.

„Este un moment de bucurie si de placere. E bucuria de a trai viata. Asta si trebuie sa facem. Nabucodonosor din Bavilon nu s-a ales cu nimicpana la urma, indiferent cate bogatii a avut”, a dezvaluit Radu Mazare multimii de reporteri prezenti weekend-ul acesta in Mamaia.

radu-mazare-carnaval

Nu este pentru prima oara cand primarul orasului Constanta se deghizeaza intr-un personaj celebru sau poarta uniforme si costumatii cu incarcatura istorica. El a mai aparut de-a lungul timpului in rol de James Bond, comandant nazist, toreador, Napoleon, sultan, spartan, tar ori samurai.

Scrie un comentariu