Stiri Interne

Inedit! Radu Mazare a devenit model pentru Catalin Botezatu!

Scris de Administrator

Primarul Radu Mazare a fost manechin in prezentarea colectiei „Play Golf” a lui Catalin Botezatu, eveniment desfasurat la Mamaia in prima seara de Romanian Fashion Weekend. Ca de obicei, momentul lui Mazare a fost unl cu totul spectaculos, excentricul primar facandu-si aparitia in unul dintre autoturismele lui de colectie, defiland pe podium insotit de trei dintre modelele Fashiontv si demonstrandu-le spectatorilor ca golful nu ii este deloc un sport strain.

mazare-bote-mamaia

In prima seara de Romanian Fashion Weekend, cele mai frumoase 36 de tinere din Romania si Republica Moldova, selectate de Caravana Fashiontv, au defilat pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014 in cadrul celui mai important concurs de frumusete al verii: Miss Litoral 2014.

mazare-bote-mamaia1 mazare-bote-mamaia2

Cap de afis al serii a fost prezentarea designerului Catalin Botezatu, care a adus in premiera pe scena FashionTV din Mamaia noua sa colectie intitulata Play Golf. Tinutele au cuprins costume de baie si creatii pret-a-porter atat pentru femei, cat si pentru barbati, inspirate de vestimentatia de golf. Primarul Radu Mazare a imbracat propriul costum creat de Catalin Botezatu. Acesta si-a facut aparitia la scena in unul dintre autoturismele sale de colectie, a defilat pe podium insotit de trei dintre modelele Fashiontv si le-a demonstrat spectatorilor ca golful nu ii este deloc un sport strain, lovind cu crosa micuta minge alba.

mazare-bote-mamaia3 mazare-bote-mamaia4

Un alt moment surpriza al serii a fost aparitia la scena a cunoscutei actrite Erika Eleniak din serialul Baywatch, aceasta fiind intampinata de primarul Radu Mazare si de designerul Catalin Botezatu, dar si de membrii presei.

mazare-bote-mamaia5 mazare-bote-mamaia6

Spectaculoase au fost si celelalte prezentari de moda ale serii, ale brandurilor romanesti Foggi, Vero Milano – care au deschis prezentarea de costume de baie avand invitat un artist trompetist, si Ego Men’s Fashion Concept.

mazare-bote-mamaia7 mazare-bote-mamaia8

Dupa ce au trecut prin probele concursului – prezentarea in costum de baie (vestimentatie Asigurata de Jolidon) si cea in rochie de seara (rochii ale brandului Atmosphere Fashion) – concurentele Miss Litoral mai au de asteptat pana sambata seara pentru a afla daca s-au clasat pe una dintre pozitiile castigatoare in concurs.

mazare-bote-mamaia9

Marea castigatoare Miss Litoral 2014 va fi desemnata sambata, 26 iulie. Conform regulamentului, 10 dintre concurentele de pe podium au fost selectate in urma votului online, pe aplicatia de Facebook a site-ului Fpeople.ro. Concurentele inca mai pot fi votate online, clasamentul final urmand sa reuneasca rezultatele votului online cu punctajul oferit de membrii juriului. Printre membrii juriului se afla si designerul Catalin Botezatu si castigatoarea Miss Litoral 2013, Andreea Giurea.

Scrie un comentariu