News

Radu Groza catre Anna Lesko: „Eu te-am creat, eu te distrug”

Scris de Christian Stan

Cantareata este pornita sa il distruga pe Radu Groza si sa arate cine este acesta de fapt. Totul vine pe seama unui scandal urias in urma caruia impresarul a amenintat-o ca o da distruge.

Cariera de impresar a lui Radu Groza s-a ruinat in doar trei zile. Odata ce Anna Lesko a incetat relatiile cu impresarul, o serie de alti artisti l-au parasit pe Radu Groza. Lavinia si trupa Provincialii nu mai vor sa colaboreze cu Radu, iar altii s-au trezit ca au datorii mari de recuperat de la acesta.

Mihai Margineanu asteapta sa-si recupereze banii pe un concert, Loredana are si ea bani de luat de la Radu Groza, in vreme ce Iulian Moga asteapta 5000 de euro pentru videoclipurile Annei Lesko.

„Eu te-am creat, eu te distrug! Asta mi-a aruncat în fata, intr-o zi, Radu Groza, in timpul unor discutii  cand eu incercam sa imi recuperez o parte din suma de bani pe care el mi-o datoreaza. Mi-a spus asta ca si cum eu eram un nimeni, ca si cum nici nu contau cei aproape zece ani ai mei de munca. Ani in care a trebuit sa merg sa cant si pe coclauri, numai sa aduc bani. Se facuse o statistica la Music Management, care este cel mai profitabil artist. Eram pe primul loc, iar intre mine si locul doi era o mare distanta- financiar vorbind. Imi plateam clipurile singura, imi faceam costumele de scena din banii mei, suportam tot. Eu aduceam doar profit si nu faceam gauri”, declara Anna pentru CanCan.

„Nu am nimic impotriva lui. Sa faca bani, sa faca ce vrea, dar fa mai baiatule pe banii tai, nu pe ai mei. Nu fugarindu-ma pe mine. Eu vreau ce-i al meu, banii si numele pe care s-a dus si l-a inscris miseleste la OSIM, inca din 2009. Cu voia lui Dumnezeu, cu ajutorul justitiei eu tot o sa reusesc sa imi fac dreptate”, continua Anna Lesko.

Scrie un comentariu