News

Exclusiv! Radu Fornea a orchestrat colaborarea anului: Daryela, prima artista din Europa care canta cu Timbaland!

Scris de Christian Stan

Liderul trupei K1, Radu Fornea, este pregatit sa dea lovitura in intreaga lume in calitate de producator! Acesta a regizat prima colaborare a unei artiste din Romania cu celebrul producator Timbaland, pentru piesa „Loose Control”, al carei clip a fost filmat la Miami, Munchen si Istanbul.

Daryela, cel mai nou produs Premium Records si Media Pro Music, este nu numai prima romanca care colaboreaza ci celebrul Timbaland, ci si prima artista din Europa.

La doar 18 ani, Daryela, si-a vazut visul cu ochii atunci cand producatorii ei, Fotios Stefan si Radu Fornea (liderul trupei K1) i-au prezentat-o lui Timbaland. Acesta, impresionat de proiect, a decis sa se implice si sa realizeze primul single in colaborare cu un artist din Europa alaturi de tanara romanca.

Videoclipul piesei s-a filmat la Miami, Munchen si Istanbul, iar pe parcursul celor cateva zile de productie, Daryela a schimbat patru tinute. “Totul a fost la superlativ” spune ea. Coregrafia a fost realizata de catre Hamza Haimami, cel care a lucrat cu artisti ca Jenifer Lopez sau Justin Bieber.

Inainte de a puncta aceasta colaborare cu Timbaland, Daryela a cantat alaturi de artisti precum Connect-R , Danny Alexandrescu sau Chris Mayer, iar acum revine cu mai multa forta si incredere dorind sa aduca un aer american muzicii romanesti.

Clipul piesei „Loose Control” va avea premiera astazi pe MTV!

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu